Asian massage massage kiruna

asian massage massage kiruna

Vid öppet på Lördagar och Söndagar tar vi ut en helgavgift på kr/behandling. Efter kl: på vardagar tar vi kr extra/behandling. Vi är ett företag som blev till för att jag vill jobba med det jag brinner för och har sysslat med under 25 års tid. Jag är utbildad och jobbat som instruktör i thaimassage både i Sverige. Hitta populära massage, massörer & thaimassage i Kiruna. Visa recensioner, bilder & öppettider. Recensioner: "Caroline är verkligen jättebra på att massera! Rekommenderas varmt!: D". Best Juhlin´s Thai massage & spa. Start · Behandlingar · Online bokning · Priser · Bilder · Kontakt & bokning · Om oss · Boka tid. Bokningstjänst från TimeCenter. Välkommen att boka direkt online och välja den tid som passar dig bäst, naturligtvis tar vi dropinkunder med om tider finns. Du kan även e-maila oss under kontakt.

Asian massage massage kiruna - video

Upplevelsen beskrivs ofta som ett yogapass där man inte behöver anstränga sig. Den allmänna bilden av yrket har förändrats den senaste tiden, tror Dokmai Johansson och ger ett skakande exempel. Du kan välja doft om du så önskar. Hon kunde mycket om anatomin och berättade även att hon brukade diskutera med svenska kiropraktorer vid sammankomster.

Videos

Watch this CAT meet 50 dogs at a dog show

Asian massage massage kiruna - dejting

Boka 30 min kr. Populär mix av både Oljemassage och av Thai massage som passar bra för vårt kalla klimat. Ryssland och det nära utlandet Politik: Vi utför proffessionella medicinska behandlingar av utbildad personal med lång erfarenhet. Hursomhelst, ville bara tillägga detta. De allra flesta människor uppskattar att få en stunds skön massage som både helar och ger energi och välbefinnande. Massage Kiruna. På Bokadirekt kan du hitta och boka claudia-chelan.eu massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. Vid öppet på Lördagar och Söndagar tar vi ut en helgavgift på kr/behandling. Efter kl: på vardagar tar vi kr extra/behandling. Vi är ett företag som blev till för att jag vill jobba med det jag brinner för och har sysslat med under 25 års tid. Jag är utbildad och jobbat som instruktör i thaimassage både i Sverige. Välkommen! Till Best Juhlin's. Vi kan massage på Thailänskt vis. Proffessionell Thai och rehab massage i Kiruna. Vi främjar för en sund och seriös massage salong och värnar om en bra arbets miljö. Vi utför proffessionella medicinska behandlingar av utbildad personal med lång erfarenhet. Vi tar gärna uppdrag mot företag. asian massage massage kiruna

0 thoughts on “Asian massage massage kiruna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *